Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Harry Seaward

Boot from ModCD, SL Retail DVD does not mount

1 post in this topic

Recommended Posts

I'm trying to install SL on an ASUS M4A78-EM with an AMD X2 250.


I can boot from ModCD and I get the screen showing the icons of disks and the various prompts, including the 'eject, swap and press F5'. I do that with a Retail OS X SL DVD and the ModCD icon disappears leaving the other disk icons, but nothing else happens.


The SL Retail DVD mounts in Lepoard and I can start the installer but when I get to where it asks me to pick a disk to install to, it tells me "this disk cannot be used to start up your computer". I didn't expect to be able to upgrade directly from Leopard, but I was just testing that the DVD did mount and was readable.


Any suggestions? I was going to try the i.B.o.o.t Legacy and M.u.l.t.i.b.e.a.s.t method.


(Sorry for the . . . business but the forum #'ed the names without this.)





I solved this by using a different retail .dmg and burning a new DVD. SL is now installed and I have a new set of problems, but I'll start a new thread for that.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.