Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
domsob1974

OSX said "successfully installed, but will NOT boot)

Recommended Posts

Hi all,

 

So, I followed the directions for installing OSX on a PC via http://lifehacker.com/5938332/how-to-run-mac-os-x-on-any-windows-pc-using-virtualbox

 

I used Hackboot..etc. OSX (Snow Leopard) installed just fine (or at least it said that it installed successfully), but when I try to go to the next step ( selecting Hackboot2 and then booting OSX it hangs. I can get all the way to the part where I am supposed to boot into my virtual machine to run ######. Any help would be much appreciated, and if there is any other info I need to supply I would be happy in doing so. I took a screenshot of it at http://imageupper.com/i/?S0200010090011J1359388209534718

 

A little info about my system:

 

 

AMD Phenom II X6 1045T

8GB RAM

64 Bit (Win 7)

 

In Virtual Machine it says that the OS is

 

Mac OSx (64 bit)

 

Thanks in Advance

 

##### = m ultibeast

 

By the way- When I try to boot it, it goes through about 6 pages of scrolling text before it hangs up on the screenshot I gave the link to.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×