Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


ML 10.8 - iCloud, appstore and imessages not work

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hey, its my second thread on this forum.

I do not have much knowledge. I hope you help me. :)


i just installed my ML, spent few hours and installed internet adapter kexts, drivers and audio!


but now im stucked in connecting to icloud, appstore and imessages... I've readed a lot about this problem but it is a little confusing and I cannot find a complete tutorial. Tried some methods and nothing work.


its my hackintosh:




Intel Core i5-2500K CPU 3.3ghz


and for internet connection im using USB wifi adapter tp-link wn321g



my wlan connection is en0

and changed my serial number with chameleon wizard



thanks for help! :)

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.