Jump to content
InsanelyMac Forum
  • Announcements

    • Allan

      Solution to create a topic or post.   04/24/2018

      Hello guys. The majority of you are having issues to create a topic or post here. This are a problem with our current theme InsanelyMac.  Now the theme will be the Default IPS. Sorry for any inconvenience.
Sign in to follow this  
smurfy76

Crosshair 4 Formula

Recommended Posts

So after hours and eventually giving up on Distros i went and bought a retail SL. Something i should have done and i would of saved myself the headache because it installed easily. So now that i have that all set i have ran into one issue. No Internet :( So im asking if anyone has any suggestions, I have not done any updates and still currently at 10.6. Still worried about doing updates since it took me this long to get this far :). Here is what im working with,

 

Marvell yukon 88e8059 gigabit adapter

Patriot usb dongle (realtek rtl8187b) chip...got this one installed but stops working after 10 mins or less. Tested in Windows and it isnt the card.

 

also i have 2 pci cards not installed

 

d-link dfe-530tx+

broadcom5701khb

 

Other than that shes running perfect.

 

SPECS

------------------------------------------------------

Crooshair 4 formula motherboard

AMD 955 BE x4

Nvidia gts 250

10gb Ram (only shows 2 but just havent fixed that yet )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×