Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
AngelOfEviL

[Aiuto] nVIDIA GT430 ML

6 posts in this topic

Recommended Posts

IL PC IN QUESTIONE E'

ASUS P5QL

 

Ho installato ML senza nessun intoppo

aggiornato a 10.8.2

messo l'audio e la rete

mancava solo il video

 

c'e' montata una Nvidia gt430 che ha sempre funzionato alla perfezione fino alla Vs. 10.7 con i cuda

ho installato questo

_10.8.1_nvidia_geforce_gt_430_updat_...html"]http://www.osx86.net/view/3197-[new]_10.8.1_nvidia_geforce_gt_430_updat_...html

 

a me non funzionano !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

rileva e vede la scheda video in sistem prof. ma non funziona

max risoluzione 1024x768.

e' cambiata la barra in alto da "" bianca/grigia"" che era a celestina se non sono diventato daltonico...

qualche cosa ha funzionato.... ma ancora non va'...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×