Jump to content
InsanelyMac Forum
  • Announcements

    • Allan

      Solution to create a topic or post.   04/24/2018

      Hello guys. The majority of you are having issues to create a topic or post here. This are a problem with our current theme InsanelyMac.  Now the theme will be the Default IPS. Sorry for any inconvenience.
Sign in to follow this  
p4ever

problem with graphics and sound cards

Recommended Posts

Hi,

I've recently installed os x ml on my sony vaio vpcs12c5e but, in my installation usb key i had to remove all nvidia kext because, when, generally, start the choose language screen, the "internal" monitor switch off, and nether the hdmi nor the vga port "brought" a signal.

Now my internal monitor works but, of course my graphics card doesn't work, I've tried to put its dev and device ids into NVDAGF100Hal kext, but now my hackintosh freezes on start up

The graphic card is an nvidia 310m

 

I've also a problem with the sound card, an alc 275, i've tried with voodoohda but it seems that the os doesn't load the kext...

Could anyone help me?

Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

i've put the unedited

NVDAGF100Hal kext, than i've put the ids into the

NVDANV50Hal kext, and now, I've only the hdmi port working and, when the desktop of my hackintosh has been loaded the internal monitor switch of...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×