Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
cerealkiller140

Need help! - How get fully working AMD on Snow Leopard

5 posts in this topic

Recommended Posts

Hi all,

 

First I want to thank you for this fantastic forum is incredible.

 

Moving on, I have a team for some time, before of course you want me immersed in the world of hackintosh, which I could install Snow Leopard fully updated and without serious problems.

 

My PC is:

 

AMD Phenom II 925 4-core

Mobo: Gigabyte GA-MA69VM-S2 (F11 BIOS).

2GB DDR2 Kingston Hyper-X 1066.

Graphics: Sapphire Radeon HD 6450 512 DDR3.

Disks: 1 TB Caviar Green wdigital.

60GB OCZ Agility 3 SSD.

 

My installation and distro:

 

Snow Leopard (iatkos s3 v2) flly updated 10.6.8 and running in 64 bits.

Bootloader: 6.10 PC_EFI

 

My boot options:

 

 

<key>Boot Graphics</key>

<string>Yes</string>

<key>EthernetBuiltIn</key>

<string>Yes</string>

<key>Kernel</key>

<string>legacy_kernel</string>

<key>Darkwake</key>

<string>0</string>

<key>Kernel Flags</key>

<string>-force64 arch=i386</string>

<key>Quiet Boot</key>

<string>Yes</string>

<key>Timeout</key>

<string>5</string>

 

What I want is to fix some things that do not work and I have not managed to solve.

 

1 HDMI audio through my Radeon HD. No how.

2 When restarting the computer, the screen goes black and does nothing. I have to reset it.

3 The Sleep mode does not work, when I click on sleep, the computer turns off and when I turn it on the screen goes black.

 

I've been reading a lot, and I think my option is to create a custom DSDT for my motherboard, but I'm totally lost on this issue.

 

So I need your help, to help me create a DSDT to fix these things.

 

With DSDTSE I extracted my DSDT, but now I'm not using any dsdt. I installed everything using kexts.

 

This link is my extracted dsdt:

 

http://depositfiles....files/c3rdsinhf

 

 

Some screenshots of my pc:

 

 

 

infomn.th.png

 

info2cw.png

 

info3xk.png

 

info4b.png

 

 

 

 

Thank you all in advance. I hope your answers carefully :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi fantomas1,

 

 

I've tried these kexts without results (EvoReboot and Sleepenabler). I'll have a look at patching connectors.

 

Anyway, I just realized that when I compile my dsdt with DSDTSE jumps me a "Warning 1081 - Reserved method must return a value ^ (_WAK)".

 

Can anyone help me fix this error?

 

Thanks in advance. Greetings ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, did you manage to get audio working over HDMI? I have a very similar setup and I'm unable to get audio over HDMI.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×