Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
WeberD

[Help] AMD Radeon HD 6250 res. fix SL

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi,

 

i'am trying to fix the resolution of this Chipset (1002:9804), which is integrated in the AMD C-50 APU and its based on "ATI Radeon Mobility 4330". i had giving up to fix that by myself... so iam asking for help ;)

 

I know (by checking the Linux X11 Src) the Chipset is declared as "PALM" which would lead to "Evergreen" but that doesnt make much sense. I played a bit around with Chimera branch and added the DeviceID as Evergreen > CHIP_FAMILY_"Evergreen" (Cypress ... and so on), but with that it cant read the right VRAM (alway leads to 0MB) if i use CHIP_FAMILY_RV710 the memory is detected correctly (256MB), but this is the end of what i can get out.

 

I hope someone as an idea to fix the resolution (i dont need acceleration if that would also work would be nice but it isnt necessary).

 

I tried to edit the dumped Atom BIOS but nothing changed. Also i tried to override the EDID information of he integrated LCD Display.

 

Greetings,

D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×