Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
Geok

Ideneb 10.5.7 Samsung R510 ITA/ENG

Recommended Posts

ENG

Hello to all guys, are days that I try to install iDeneb 10.5.8 on my computer, just that when I start the bot is loaded but will not start.

the specifications of my computer:

Processor: Intel Core 2 Duo T5900 2.20 GHz

Motherboard: Manufacturer: Samsung Electronics Co., LTD.

Model: R510/P510

Chipset: Intel PM45 Rev.07

Southbridge: Intel 82801 IM (ICH9-M) Rev.03

Graphics: NVIDIA GeForce 9200M GS

Audio: Realtek HD Audio (Whit EDS)

Network Adapters: WIFI: Atheros AR5007EG Wireless Netwirk adpter

Ethernet: Marvell Yukon 88E8055 PCI-E Gigabit Ethernet Controller

Ram: 4GB DDR2 399.0 MHz

help me please.

 

 

ITA

 

Ciao a tutti ragazzi,sono giorni che non provo ad installare ideneb 10.5.8 sul mio computer,solo che,quando lo avvio nel bot si carica ma non si avvia.

le specifiche del mio computer:

PROCESSORE: Intel Core 2 Duo T5900 2.20 Ghz

Motherboard: Manufacturer: Samsung Electronics Co.,LTD.

Model: R510/P510

Chipset: Intel PM45 Rev.07

Southbridge: Intel 82801 IM (ICH9-M) Rev.03

Graphics: NVIDIA GeForce 9200M GS

Audio: Realtek HD Audio (Whit EDS)

Schede di rete: WIFI: Atheros AR5007EG Wireless Netwirk Adpter

Ethernet:Marvell Yukon 88E8055 PCI-E Gigabit Ethernet Controller

Ram: 4GB DDR2 399.0 MHz

aiutatemi per favore.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×