Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
uran0s

Boot

2 posts in this topic

Recommended Posts

Boa noite,

 

Não sabia bem onde abrir este topic, mas deparei-me com o seguinte problema.

 

Tinha/tenho varias partiçoes com SO instalado, e tudo funcionava correctamente no arranque com chamaleon.... actualmente e não percebo o porque, só me aparece a partição Lion e Windows, as outras não aparecem no boot.... mas se for ao prefpane do chameleon elas estão lá indicadas, só não me aparecem é no boot

 

Como corrigo isso?

 

 

<key>Boot Banner</key>

<string>No</string>

<key>EthernetBuiltIn</key>

<string>Yes</string>

<key>GenerateCStates</key>

<string>Yes</string>

<key>GeneratePStates</key>

<string>Yes</string>

<key>Graphics Mode</key>

<string>1680x1050x32</string>

<key>GraphicsEnabler</key>

<string>Yes</string>

<key>Kernel</key>

<string>mach_kernel</string>

<key>Kernel Flags</key>

<string>darkwake=0</string>

<key>Timeout</key>

<string>1</string>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×