Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
Guest lip2502

ATI Mobility Radeon HD 3400 on OS X 10.6.3

Recommended Posts

Guest lip2502

Hi all,

 

I've been looking for proper drivers for my ATI Mobility Radeon HD 3400 for a few hours now, and I really need to get QE/IC working to be able to work with iwork 09.

 

Has anyone of you guys found anything to get my card working correctly ?

 

Thanks for your help.

 

Lip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Sorry but i thing this card is no supported :worried_anim:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest lip2502

oh ... blimey !

 

Because of my version (10.6.3) or in general ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest lip2502

Thanks.

 

Yeah I already read those posts, and tried to download it. Unfortunately no seeds at the moment :(

 

I keep looking...

Share this post


Link to post
Share on other sites

See also here:

http://www.osx86.net...-3400-kext.html

Radeonhd.kext

http://www.osx86.net...do=file&id=2873

Maybe need only to download Radeonhd.kext,and see instruction(backup old kext)

Or:

http://www.osx86.net...e&id=971&page=2

Last comentar is:From Maxmacmax-ATI Mobility Radeon HD 3400 for DELL studio 1535 good work!!!!!!!!!!

(But i not shuar..)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest lip2502

Do I need to remove all the old kexts that I had installed earlier ? Have you any tips to do that ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Install with KextWizard an chek option Backup kext

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest lip2502

Nice !

 

I have installed the RadeonHD kext, and resolution is much higher. But it seems I still do not have QE/CI enabled. How do I turn the feature on ?

 

EDIT :

 

After a few tweaks, it seems QE/CI is enabled but I still see no difference.

 

bash-3.2# defaults read /Library/Preferences/com.apple.windowserver GLCompositor
{
   tileHeight = 256;
   tileWidth = 256;
}

 

Frontrow is still a black screen, and iPages still a blank sheet...

 

What's going on ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest lip2502

Upgrading to 10.6.7 has not changed anything. I'm going for the 10.6.8, see whether the noticeably improved graphics performances announced by Apple improve anything.

 

Anyway I still lack step-by-step guide to try and resolve this issue myself...

 

Any hint or help would be much appreciated !!!

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×