Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
NeoNe

Nvidia GeForce 210 512MB ddr3 Palit on 10.7.3

2 posts in this topic

Recommended Posts

this card work on 10.6.8 with simple GraphicsEnabler=Yes in com.apple.Boot.plist but it was a bit laggy so i updated to 10.7.3 in hope it will work better with new support but now i have no clue how to fix it

if someone can help i would appreciate it :(

 

this is the link to product

http://www.palit.biz/palit/vgapro.php?id=1522

Share this post


Link to post
Share on other sites

SOLVED I made Custom EFI strings and place it to org.chameleon.Boot.plist i get resolution and transparency that means that OpenCL is working right and it was still a bit laggy so i removed AppleGraphicsPowerManagement.kext from S/L/E and fix permissions with Kext Utility then Reboot and no more lagg maybe slight but that is probably cheap graphic performance :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×