Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
arshan

BCM94322MC "Airport" won't turn on

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi all,

 

I'll try to be as thorough as I can, but please let me know if you need more info:

 

General Specs:

OSX 10.6.8 (initially installed from disk image via Kakewalk, then updated via Apple)

Mobo: Gigabyte GA-EP45-DS3L

CPU: Core 2 Quad Q6600

Graphics: GeForce 8600 GTS

 

Problem:

I got an unbranded BCM94322MC and a mini PCIE -> PCIE adapter which I had heard should work OOB. When I startup, the card is recognized as Airport and vendor Apple by System Profiler and Network Utility (pics attached), but will not turn on. Trying to turn it on leads to system hanging for a couple seconds then nothing happening. Also, anything related to airport in the system (eg. opening the menu bar airport dropdown, opening network panel in system prefs) causes the system to hang for a bit before actually working.

 

I checked the system log and found it looping through this, over and over, with a bit of pause between each time:

---

May 1 16:29:28 Arshans-Mac-Pro airportd[56]: SCDynamicStoreCreate[WithOptions] configopen(): (ipc/mig) server died

May 1 16:29:28 Arshans-Mac-Pro com.apple.launchd[1] (com.apple.configd[333]): Job appears to have crashed: Segmentation fault

May 1 16:29:28 Arshans-Mac-Pro com.apple.launchd[1] (com.apple.configd): Throttling respawn: Will start in 10 seconds

May 1 16:29:28 Arshans-Mac-Pro com.apple.ReportCrash.Root[334]: 2012-05-01 16:29:28.546 ReportCrash[334:2803] Saved crash report for configd[333] version ??? (???) to /Library/Logs/DiagnosticReports/configd_2012-05-01-162928_localhost.crash

---

 

Also, fwiw, I tried the unbranded BCM94322MC in my Macbook (older 13" 2.4Ghz core 2 duo, 10.6.8) and it also wouldn't turn on there, although maybe thats to be expected, since not branded?

 

Any thoughts? Thanks in advance!

 

-Arshan

post-980646-0-58614500-1335907554_thumb.jpg

post-980646-0-40547200-1335907563_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×