Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Iatkos s3v2 Sony Vaio vpceb3j1e

5 posts in this topic

Recommended Posts

Salve a tuttii,


Sono giorni che provo varie versioni di Mac da installare sul mio sony vaio vpceb3j1e.


Siccome è un i3 all'installazione avvio il cd con un BUSRATIO = 18 e l'installazione mi va a buon fine.


L'installazione è fatta con i seguenti parametri


Quando provo ad avviare il sistema operativo la schermata mi rimane bloccata su un immagine con una mela bianca e non succede più nulla.Come potrei risolvere? Grazie in anticipo

Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.