Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
mattcurtis

[SOLVED] Snow Leopard (10.6.2) GMA900 Graphics Issues (Gray Screen)

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hey guys!

 

I've got a Toshiba M55-S135 (old laptop, I know) that I recently decided to try and install Snow Leopard on (wanted to try iPhone Development).

 

I used Hazard's Snow Leopard 10.6.2 distro to install, and it installed fine. But the problem is, that when booting I get a gray screen (when booting with '-v' it goes through everything, no errors or panics).

 

I know this has something to do with the kexts I use for that laptop's GMA900, but I'm not sure how to replace, add, or even where to find the correct kexts, since I can't get into Snow Leopard in the first place. Can anyone help? Thanks in advance!

 

Oh, I'd also appreciate it if someone can instruct me on how to update the bootloader to the latest Chameloen (Hazard only provides two RC3 versions). Thanks again.

 

SOLVED: Used Kexts from

http://www.insanelym...owtopic=141549. Seems to have solved the problem, boots into OSX. If I see any problems or find a better solution I'll update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×