Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


[aiuto] Parallels 6 non funziona

2 posts in this topic

Recommended Posts

Ringrazio anticipatamente a chi mi aiuta.

Premesso nell'hdw in firma ho effettuato una doppia partizione Lion/windows 7

Ho installato parallels e al primo avvio mi ha chiesto di abilitare l'intel virtualization da bios.

Ho abilitato la VT è mi riconosce la partizione di windows come bootcamp, appena provo ad avviare mi dà un errore che fa riferimento a dei driver.

Il tipo di messaggio è "Unable to load Parallels driver. Restart your Mac and try again"

Ovviamente riavviando non cambia nulla.

Ho provato a resettare la cache dei kext con Kext utilità ma non è cambiato nulla.

Avete qualche idea al riguardo?


L'unica differenza rispetto all' imac è che in preferenze network non sono presenti le interfacce virtuali di parallels per il resto a me sembra tutto uguale.

Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.