Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
IronWolve

Greetings, N00b here, just installed, not bad.

1 post in this topic

Recommended Posts

Hey everyone, just thought I'd post and say great work, very good howtos on the wiki.

 

Just installed 10.4.7 on a Dell Dimension 9100, 820D, Nvidia 7800 GT. (No SB driver, so turn on the Onboard audio...)

 

Put the Macdriver 108 on, so running at 1920x1200 on the 24 lcd, looks damn good.

 

Network card works fine, Sound isnt working, load error on the AC97 hacked extension, I'll work on that later.

 

Graphics is ok, but seems like it thinks there is a 2nd monitor, but looks like a common problem with the macdriver. No Quartz Extreme :D

 

My Real OSX box is a dual G4 1.42 Tower with an ATI 9800, used as my other wow box and ssh/squid box.

 

Not bad, had to delete my vista partition, needed a real partition for grub to work. Oh well. ;)

 

-IW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×