Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
mat80

HDD no recognized

2 posts in this topic

Recommended Posts

hi guys,

 

it's my first steps in Hackintosh's world.

 

i'm trying to install Mac OS 10.4 in an old computer (Nec VL350)

MB : MSI 7168

CPU : atlhon 64 3000+

sata 2 HDD 500 Gb samsung (new)

2.5 go ram PC3200

 

the HDD is recognized in the bios but when i try to install, it doesn't work. There are no options to change in the bios (just sata1, sata2 or both)

boot : ok

language (french) : ok

utilities -> disk utilities : nothing, no HDD, just my external HDD

 

i can install Mac OS 10.4 in my old external HDD 40 gb (2,5") in USB !

I changed sata port, nothing.

 

any idea ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Take another OSX86 Image or install it to USB HDD, get a working driver for ATI? Chipset, clone the working USB HDD Partition to internal HDD.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×