Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

HDD no recognized

2 posts in this topic

Recommended Posts

hi guys,


it's my first steps in Hackintosh's world.


i'm trying to install Mac OS 10.4 in an old computer (Nec VL350)

MB : MSI 7168

CPU : atlhon 64 3000+

sata 2 HDD 500 Gb samsung (new)

2.5 go ram PC3200


the HDD is recognized in the bios but when i try to install, it doesn't work. There are no options to change in the bios (just sata1, sata2 or both)

boot : ok

language (french) : ok

utilities -> disk utilities : nothing, no HDD, just my external HDD


i can install Mac OS 10.4 in my old external HDD 40 gb (2,5") in USB !

I changed sata port, nothing.


any idea ?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Take another OSX86 Image or install it to USB HDD, get a working driver for ATI? Chipset, clone the working USB HDD Partition to internal HDD.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.