Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
jotremar

Lenovo N200 + Snow very hot

2 posts in this topic

Recommended Posts

I have a levono N200 (X3100, 3945abg, realtek hd...) with Snow L.

 

When I start it, temperature go up, because fan not work until I reboot it. If I reboot it, fan work to max. speed until until that I shutdown it (but it is not hot).

 

What is the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I have a levono N200 (X3100, 3945abg, realtek hd...) with Snow L.

 

When I start it, temperature go up, because fan not work until I reboot it. If I reboot it, fan work to max. speed until until that I shutdown it (but it is not hot).

 

What is the problem?

 

Now i see that fan work normally if it is started on boot (it can change speed of spin), if fan is stopped on boot, it never start until reboot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×