Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Problem with ATi Mobility Radeon HD 3430

2 posts in this topic

Recommended Posts

I'm trying to get QE/CI following this guide Guide

I have an ATi Mobility Radeon HD 3430. I have dumped my videocard bios but, when I try to use RadeonDump to get the values, I have this problem:


Pepe-MacBook-Pro:~ Pepe$ cd RadeonDumpL

Pepe-MacBook-Pro:RadeonDumpL Pepe$ ./RadeonDump < 95C2.0301.00E0.vga.rom > connector.txt


Usage: ./RadeonDump [-d] [regnum] [-r start,end]

-d dump Radeon card BIOS ROM

regnum dump Radeon card IO register values at regnum

-r start,end dump Radeon card IO register values in the range of [start,end]

-i dump EDID

Pepe-MacBook-Pro:RadeonDumpL Pepe$



Can you help me?


P.S.: I have attached my videocard bios dump.


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.