Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
xentrix1220

Everything working Snow Leopard 10.6.6i Compaq c700 except CPU idle at 80-85C

5 posts in this topic

Recommended Posts

CPU is the last thing. It's running at 80-85C at all times. I know its not the vent or fan cleaned out and rethermal with Artic Silver. I think it has something to do with ACPIThermalPlatform.kext . I did manage to get my cpu running perfect once but after reboot I get kernal panic and its because of the ACPIPlatform File. PLEASE help going nuts. ;)

 

 

ANY kind of help is much appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
using chameleon2 rc5 ? GeneratePStates=Yes GenerateCStates=Yes should help a lot. also have your dsdt looked at.

 

I just installed chameleon2 rc5 and fan is still not running. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×