Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Problème démarrage

1 post in this topic

Recommended Posts

Bonjour à tous,


Voilà je suis nouveau a utilisé iatkos et j'ai un soucis de démarrage.


Après avoir réussi une installation via usb de iatkos du a lecteur DVD en IDE ( Et oui pas de Lecteur DVD en SATA :) ), Tout semble être installer correctement mais j'ai cette erreur lorsque je tape "-v" avant de booter avec Chameleon : " error encountered while starting up the computer ".


J'ai cherché un peu mais en utilisant la fonction Repaire de l'installation sa ne fonctionne pas :P.


Et après une semaine de recherche je n'ai toujours rien trouver ...


Voici la configuration de mon PC :


DFI LanParty nF4 Ultra-D


AMD Opteron 180 2,4 GHz


2 Go de Ram Gskill 2GBHZ


1 DD Seagate 160 Go en Sata


Nvidia GT8500 TurboForce


Creative Sound Blaster 5.1 Live!


Carte PCI USB 2.0





Merci pour votre aide

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.