Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

MSI S430 - AMD Turion X2 TL-52 nForce430 GeForce 6100 Go

1 post in this topic

Recommended Posts



I would like to install Snow Leopard 10.6.7 on my MSI S430 laptop. I already have a desktop which is AMD Phenom II X4 and HD 5850 graphics with SL 10.6.7. It is fully working but i need a mobile one.


My Laptop's Specs are:


AMD Turion x2 TL-52 1.6Ghz
2560 Mb DDR2 Ram
Nforce 430 chipset
GeForce 6100 Go Graphics


I tried the nawcom's boot cd with retail dvd image written on DL dvd. (with -x , -f, cpus=1, arch=i386, maxmem=2048) I couldnt pass the below screens. I checked what it writes but i couldnt figue out what is the problem.


I need some advise about it. Thanks for your help in advance. :)



Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.