Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
Sign in to follow this  

GA-P35-DS4+HD5770 no Sleep!


Hallo Leute,


es läuft alles richtig gut. Es geht sogar der AutoSleep 100% dank dieses Befehls sudo pmset -a hibernatemode 0. Wenn ich den Ruhezustand ausführe fährt der PC auch runter. Wenn ich den PC wieder an mache fährt er aber nicht hoch.


Die Symptome


1.) Es geht nicht der Monitor an.

2.) Der PC fährt erst nach ca. 2 - 3 mal ausmachen wieder richtig hoch . Manchmal ist die OnBoardLan Karte nicht da . Da muss ich erst den PC neustarten dann ist sie wieder da aber das ist nicht so schlimm.



Mein System


OS: SnowLeopard 10.6.7 32/64bit

Motherboard: Gigabyte GA-P35-DS4

CPU: Intel Q6600 @ 2.44GHz

CPU Lüfter: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

Bluetooh: Digitus Bluetooth Adapter DN-3020 Mini V2.0

GPU: ATI Radeon™ HD 5770 Graphics

Sound on Board: Realtek ALC889A

Lan on Board: RTL 8111B

Wlan: ASUS WL138g V2

Arbeitsspeicher: 2x1GB DDR2 800MHz (1GB OCZ CL4 XTC Titanium PC2-6400), 2x 2GB DDR2 800MHz (2GB OCZ CL4 XTC Titanium PC2-6400) = 6 GB

HDD SATA: 3x500GB(HDD), 1x1TB(HDD)

SSD SATA: 1x60GB(SSD) System

DVD-Brenner: 1xSATA DVD+-R RW DL

Keyboard: Apple Keyboard (MB110D/A)

Mouse: Mighty Mouse (Wireless) (MA272ZM/A)

Mousepad: Razer Pro Pad


Kext: fakesmc.kext(E/E), IOAHCIBlockStorageInjector.kext(E/E), LegacyAppleAHCIPort.kext, PlatformUUID.kext(E/E), OSXRestart.kext(E/E), RealtekRTL81xx.kext(S/L/E)

Bootloader: Chameleon v2.0-RC5 - ATI Experimental

Netzteil: 530W be quiet! Pure Power L7 80+




Share this post

Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hat den keiner eine Lösung für mein Problem. Ich habe da schon alles Probiert aber ich bekomme es nicht ans laufen. Es muss was mit den GA-P35-DS4+HD5770 zu tun zu haben da es in Verbindung mit den GA-P35-DS3+HD5770 keine Probleme gibt.

Share this post

Link to post
Share on other sites
  • 0

sorry i don't speek german but i've got same hardware and it works :

1: i use chameleon ( with pstates and cstates ) : http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=225766

no need for plateformUUID.kext nore p&cstates from dsdt.aml


with kabyl boot ( for 5770 ) : http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=231768


2: extra contains 3 kexts : fakesmc, legacy889aHDA, orangeiconfix

don't forget in com.apple.boot.plist to use generate cstates and pstates

PS: look at my Com.apple.boot.plist in the folder Extra


3: in preference pane , energysaver , add ...restart after power failure

see picture


4: look at my dsdt.aml (all fixes)


hope this help



Share this post

Link to post
Share on other sites
  • 0

Danke für deine Hilfe aber der Ruhezustand geht immer noch nicht. Hat den einer zufällig das Board GA-P35-DS4 mit der GPU HD5770 wo der Ruhezustand geht?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.