Jump to content

nVidia GeForce Go 6600 on Tohiba laptop help


nekirc
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi,

 

i'm new here and i have problem with using GeForce Go 6600 card on my Toshiba Qosmio F10-136 laptop.

 

Here's description:

Toshiba Qosmio F10-136

Processor: Moble Intel Pentrium M 735, Dothan, x86, MMX, SSE, SSE2

Nothbridge: Intel Alviso i915M

Intel 82801FBM Ultra ATA Storage Controllers - 2653

Music card: Intel 82801FBM ICH6-M - AC'97

and graphics card: nVIDIA GeForce Go 6600, NV43M (PCI Express x16 10DE / 0148, Rev A2)

 

Everest Home Edition describe my monitor as:

ID: TOS508A

Model: rnal Panel

 

I'm using iAtkos v7 10.5.7 (Intel/AMD) and check only this packages to install:

Voodoo kernel 9.5.0

Intel 10/100VE (kext for LAN)

PS2-fix (for keyboard and touchpad working)

NVInjectGo 2.0

 

The problem is that my VGA output is working but doesn't appear anything on the laptop screen. It's black.

Is there any possibility to run this GeForce card on this laptop correctly ?

 

Thanks in advance

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...