Jump to content

Have Vbox working great, but no widescreen - HELP!


albireo
 Share

2 posts in this topic

Recommended Posts

I have installed the retail version of SL on my GA-P55A-UD3 machine with an ATI 5850 and it's working extremely well! I have it in Virtual Box 4.04 as well as on a separate boot drive. My only problem is that I can't get wide screen modes to work in VirtualBox!

I have tried editing the com.apple.Boot.plist (in the /Extras folder) with the:

<string>"Graphics Mode"="1280x720x32"</string>

When I do this it puts me back in 800x600! I can edit the string to get other NON widescreen modes to work GREAT - just not any widescreen modes. If I enter a non widescreen mode it defaults back to 1024x768.

I've seen mention of editing the Virtual Box Machine file with:

<ExtraDataItem name="CustomVideoMode1" value="1280x720x32" /> but can't find the machine file anywhere in Windows 7 in the directories I've seen.

The directions I've found to the file path are as follows:

"Edit the file PATH_TO_VIRTUALBOX_FOLDER/Machines/OSX/OSX.xml where the OSX is the name of your virtual machine." I've done a search for every .xml file on my computer but only find a VirtualBox.xml file.

 

Please help! I'm ALMOST there!!

Thanks!!

Joe

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...