Jump to content

browser crash


Cosmin Traistaru
 Share

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hello everyone,

I'm new to mac, I recently got my hands on the kexts i needed for my hardware and I installed 10.6.6.

I installed it from a retail DVD with 10.6.6 combo update, installed with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url](Chameleon 2.0 RC5)

Everything seems to work ok, it does not feel fast

 

BUT

1.Browsers crash every time I open sites like adobe.com, youtube.com, gmail(after I log in).

I updated flash, shockwave and java and safari, but did not work

What should I do? Do I need to install other kexts for somthing I miss?

Two more things :

2. In Mac App Store all the icons(from programs) reload when I move my mouse.

3. I can not make Chameleon to boot into my Windows 7 HDD, it displays all my 3 partitions from the win7 hdd, but when I select the partition with windows and hit enter i get : missing MBR. If I unplug the SL hdd everything is ok.

 

 

My System :

Asus P5P43TD Motherboard(installed DSDT)

Q8300 2.5GHz - SL sees Xeon 2.5 - working

Sapphire Radeon HD4650 1GB(installed ATI 4600 kext)-working

Kit Dual Channel Kingston 4GB (2 x 2048 MB), DDR3, 1333MHz -working

C-Media Sound(installed CM8788~kext)- working

PS2 Keyboard (PS2 Vodoo kext) -working

Atheros L1E (installed kext)- working

IDE HDD for Snow Leopard(installed something from [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] for JMicron ATA)-working

SATA HDD for Windows 7

IDE DVD-RW -working

Link to comment
Share on other sites

Hello everyone,

I'm new to mac, I recently got my hands on the kexts i needed for my hardware and I installed 10.6.6.

I installed it from a retail DVD with 10.6.6 combo update, installed with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url](Chameleon 2.0 RC5)

Everything seems to work ok, it does not feel fast

 

BUT

1.Browsers crash every time I open sites like adobe.com, youtube.com, gmail(after I log in).

I updated flash, shockwave and java and safari, but did not work

What should I do? Do I need to install other kexts for somthing I miss?

Two more things :

2. In Mac App Store all the icons(from programs) reload when I move my mouse.

3. I can not make Chameleon to boot into my Windows 7 HDD, it displays all my 3 partitions from the win7 hdd, but when I select the partition with windows and hit enter i get : missing MBR. If I unplug the SL hdd everything is ok.

 

 

My System :

Asus P5P43TD Motherboard(installed DSDT)

Q8300 2.5GHz - SL sees Xeon 2.5 - working

Sapphire Radeon HD4650 1GB(installed ATI 4600 kext)-working

Kit Dual Channel Kingston 4GB (2 x 2048 MB), DDR3, 1333MHz -working

C-Media Sound(installed CM8788~kext)- working

PS2 Keyboard (PS2 Vodoo kext) -working

Atheros L1E (installed kext)- working

IDE HDD for Snow Leopard(installed something from [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] for JMicron ATA)-working

SATA HDD for Windows 7

IDE DVD-RW -working

 

Hi,

had this same situation when I install wrong kext for my ATI and QE/CI was disabled.

Try to disable extensions in Safari or use other browser :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...