Jump to content

Problems upgrading, need your help


daimeon
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi there,

first to introduce myself.

I've been using Leopard on a hackintosh for 2 years now.

The specifications are

 

3 GHz Intel Core 2 Duo

Gigabyte EP35-DS3

ATI Radeon HD 3800 Series

4 GB 800Mhz DDR2

500GB Harddrive SATA

Mac OS X 10.5.8 (yet)

 

So I tried to install 10.6 on another hard disk (SATA) in the same computer, temporary removing the Leopard disk.

 

I have been able to install Snow Leopard and boot using the chameleon boot loader.

 

Now to the problem:

I am only able to boot into Safe Mode and I needed to add the following alterations to the boot.plist:

PCIRoot=1

GraphicsEnabler=Yes

 

When I try to boot into normal mode the screen goes grey and there's some graphic noise in the top left corner - then the system reboots.

This also happens when I'm booting with the -v kernel option.

 

My guess is that there's something wrong with either the kexts for the motherboard chipset or the graphics cards.

I am still able to boot into safemode and I am still able to boot from the other harddisk 10.5.8

 

Anybody some ideas? I'm really open to suggestions right now, since I've been trying to do it on my own for a week now. (that's reading forums, tutorials, etc)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...