Jump to content

M2A-VM HDMI / My Experience with.. .


Nachzeher
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Aló..

 

The Facts

 

My System:

 

Mobo M2A-VM HDMI

CPU Athlon 64 X2 Dual Core 6000

HDD Hitachi SATA 2 500GB

DVD-RW Samsumg IDE (FAIL)

 

Well, after very test/error times. . I can finally make an installation.

 

Problems:

Firewire. You need disable it. If you bios do not show a legend "Firewire" search for "1394" Device, that is the firewire.

 

Your DVD/rw should be a MASTER/Primary (IDE) or First device.

 

Your HDD should to be AHCI ( check for this in BIOS )

 

In installation Boot try: -v -x -flags cpus=1

 

 

HOWEVER, I HAVE A PROBLEM. After succesfully installation.. . the OS do not starting..

I think that my customize options are not right.. may be I need to check the chipsets for install.

 

I have use iDeneb Leopard 10.5 but, I think I will to try Hazard or iPC

 

 

Greetings!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...