Jump to content

HDMI GPU ALC889A


3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi everyone, recently installed osx86, everything works perfect apart from audio, i have a p35cds3r, with a alc889a and a nvidia 210.

 

when i go on the sound it says no inputs and also says hdmi out?

 

i believe i need to disable the hdmi controller on my graphics card for the alc889a to work.

 

I have applehda and voodoohda installed.

 

Any help would be greatly appreciated.

Link to comment
Share on other sites

Hi everyone, recently installed osx86, everything works perfect apart from audio, i have a p35cds3r, with a alc889a and a nvidia 210.

 

when i go on the sound it says no inputs and also says hdmi out?

 

i believe i need to disable the hdmi controller on my graphics card for the alc889a to work.

 

I have applehda and voodoohda installed.

 

Any help would be greatly appreciated.

 

It could be a conflict between HDMI and onboard audio controller, but if you have installed just ALC drivers the onboard output should be in use, or usable, I had the opposite problem, I didn't have my HDMI audio output detected by OS X.

 

 

 

 

 

Salutes.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...