Jump to content

KP after 10.6.6 Update (AMD)


Cyberratchet
 Share

5 posts in this topic

Recommended Posts

Yesterday i did an update from 10.6.5 to 10.6.6 because i want to use my apps from the AppStore.

I did the update, install the new 10.6.6 legacy_kernel, run the Fermi drivers and delete the sleepenabler. After the reboot, i get a kernel panic, here's a screen:

 

fotoem.th.jpg

 

I'm not able to boot OSX, but I have MacDrive for Win7. I tried to boot in 32- and 64 Bit Mode and use -v/-x/-f but nothing helps.

Here is my Boot.plist:

   <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" 
"http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
   <key>Graphics Mode</key>
   <string>1920x1080x32</string>
   <key>GraphicsEnabler</key>
   <string>Yes</string>
   <key>Kernel</key>
   <string>legacy_kernel</string>
   <key>Kernel Flags</key>
   <string>arch=i386 -force64 busratio=16 </string>
   <key>PciRoot</key>
   <string>1</string>
   <key>Timeout</key>
   <string>5</string>
</dict>
</plist>

My hardware configuration is in the signature. I hope someone can help me, I miss my OSX on the Hackintosh :( .

Thank's in advance,

Cyberratchet.

Link to comment
Share on other sites

Yesterday i did an update from 10.6.5 to 10.6.6 because i want to use my apps from the AppStore.

I did the update, install the new 10.6.6 legacy_kernel, run the Fermi drivers and delete the sleepenabler. After the reboot, i get a kernel panic, here's a screen:

 

fotoem.th.jpg

 

I'm not able to boot OSX, but I have MacDrive for Win7. I tried to boot in 32- and 64 Bit Mode and use -v/-x/-f but nothing helps.

Here is my Boot.plist:

   <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" 
"http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
   <key>Graphics Mode</key>
   <string>1920x1080x32</string>
   <key>GraphicsEnabler</key>
   <string>Yes</string>
   <key>Kernel</key>
   <string>legacy_kernel</string>
   <key>Kernel Flags</key>
   <string>arch=i386 -force64 busratio=16 </string>
   <key>PciRoot</key>
   <string>1</string>
   <key>Timeout</key>
   <string>5</string>
</dict>
</plist>

My hardware configuration is in the signature. I hope someone can help me, I miss my OSX on the Hackintosh :P .

Thank's in advance,

Cyberratchet.

 

remove sleepenable and try again!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...