Jump to content

Problems installing OSX 10.6 to ASUS 1005HAB


doubleg316
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hardware: ASUS 1005HAB

 

I'm trying to install OSX using this guide:

http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=238555

 

I've followed it many times to the letter, but the problem occurs after I restore the OSX Image to my USB Drive, and install myHackinstaller. When I plug it into my Netbook and boot from USB, I get the black screen with a flashing cursor.

 

A week ago I used a different guide with a 10.6.3 disc, and I got Chameleon to show up after plugging in my USB drive, but I couldn't choose a drive to install OSX to. When I hit enter, it just gave me the black screen with a flashing cursor.

 

I don't know what I'm doing wrong. Could it be the BIOs in my Netbook? I don't think I've upgraded it, but does it need to be a certain version? Any help would be appreciated.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...