Jump to content

Zotac GF9300 sleep cause bios checksum error after next restart


alex8657
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Obviously, this question should be in the Zotac GF9300 thread, but for whatever weird policy i am not able to post in the relevant thread.

 

Hi

 

I have a Zotac GF9300 board, and i recently updated from 10.6.3 to 10.6.6 directly (using combo update). I had hibernate and sleep working without using nullcpupowermanagement.kext and sleepenabler.kext. My setup was using Gansaan dslt and kexts.

 

After the 10.6.6 update, using Gansaan updated setup and kexts sleep and hibernate work, but will cause a CMOS checksum error when i do a real restart or cold start.

 

I tried various fixes found on forum, such as disabling WakeOnEthernet (which reenables itself at next login), using nullcpupowermanagement.kext with an updated sleepenabler.kext for 10.6.6, checking that my RTC policy length is 0x02 in my dslt, but the problem remains.

 

Is there another known fix known for this issue ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...