Jump to content

WHEEL OF DEATH, HDD Dying / Idle


nox4you
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

I tried all that I could with my dummy experience in Macintosh - measured AKA '4 months to despair' -

And after "still waiting for root device", crashes and freezes(busratio, configs, yada yada yada)...

I saw the BIG X in background(graphics cards certainly found and run in HD well). Everything appears alright.

EXCEPT(I suppose) MY HDDs! They are freeze/come to idle/DIE... the setup system runs well(disk utility run too)

and the WHEEL OF DEATH still spinning forever...

 

using this...

 

[url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] GE (last version with Chameleon 2 RC 5) + retail copy of MAC OS X

 

ASUS P6T

4Gb Memory

NVIDIA GTS 250 1Gb

DVD(sata 1)

HDD 160Gb Seagate Barracuda(sata 2) only for Mac OS X Tests

HDD 1TB WD BlackCaviar(sata 3)

 

may be a good soul help me? :D

 

PS. (I like to save all verbose texts from installation but how?)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...