Jump to content

hp G56-126nr


banedsigh
 Share

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hello everyone,

 

I have a question that I have been unable to resolve after scanning google for about 2 days. I have successfully installed iPC universal 10.5.6 on my hp g56-126nr. It was pretty difficult for me due to it having an AMD V-series processor.

 

Here is a link to the specs: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documen...42&sw_lang=

 

I have everything working great except for my internet (both Ethernet and wireless), as well as my sound. The sound thing I am sure I'll figure out on my own but the internet is the deal breaker. I have tried just about everything I have come across that sounds reasonable. I have tried numerous packages, and hooking it up to my Ethernet but still no results.

 

I am up for any and all suggestions at this point so please, anything is appreciated.

 

Thanks,

Banedsigh

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...