Jump to content

Hi all, someone can help me with a NVIDIA 9600


amz
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi all, i follow this forum by 1 year of my hackintoshing.

Here i have found many suggestion and problem-solving guide.

 

Now i got a weird problem that i can't solve :

 

 

 

i have just upgrade a 100% working 10.6.4 setup to a 10.6.5

experimenting a problem with Gigabyte NVIDIA 9600 GT 1Giga.

 

Screen calibration does not work, changing resolution results in a blue-screen, the screen color reversal (ctrl-logo-alt-8) does not work, changing screen profile does not work.

 

I have the same problem with default 10.6.5 nvidia drivers and updated ones (downloaded from tonymac)

 

I have try with nvenabler64 & GraphicsEnabler=yes : same problem

Injecting graphic device information in com.apple.Boot.plist : same problem

Using a patched DSDT whith graphic device info : same problem.

 

 

I have another installation of OSX 10.6.4 and works allright on the same machine

so i'm sure that the hardware is working allright.

(i have another hd with another osx 10.6.4 installation that i swap on same PC)

 

Someone can help me?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...