Jump to content

VRAM = 0MB?


Dimuthu
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

ok so, ive successfully installed OSX snow leopard on vmware 7, and i have the following information in the graphics/display part of the system profiler:

 

Display:

 

 

 

Type: GPU

 

Bus: PCI

 

VRAM (Total): 128 MB

 

Device ID: 0x0405

 

Revision ID: 0x0000

 

Kernel Extension Info: No Kext Loaded

 

Displays:

 

Display:

 

Resolution: 1024 x 768

 

Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)

 

Main Display: Yes

 

Mirror: Off

 

Online: Yes

 

Vendor ID: 0x15ad

 

 

ok . . . but when i try to run programs such as Livetype or iMovie it states that i have 0MB of VRAM, pretty sure this not a new problem as i have been trawling the internet for hours, has anyone found a soloution or guide to fixing it?, is there any kext that i can install?

 

Thank you for any help that you can give!

 

Also some additional information that you may require is that i have an ASUS U80V (laptop) with the following specs:

- Intel Core2Duo CPU T9400

- 512MB of Graphics - ATI Radeon HD 4570

- 4GB of RAM

- 32-bit system

 

thanks again!

post-595097-1292460449_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...