Jump to content

iDeneb v1.4 10.5.6 Patch Questions!


iamevanwang
 Share

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi everyone as you can see, I'm new to this intel mac thing.

 

the first time I installed it I didn't install any patches or anything except for essential software and applications, well that doesn't work... it keeps rebooting and my screen keeps showing no signal(after installation)

 

The second time I took recommendation and install all of the patches in the patch section although I know that you aren't suppose to install all of them. The installation was successful and it boots up with the Apple Logo. However, it stucks there and there's a (no) sign on the apple logo. And it just keeps that way.

 

My point is what patch should I install if I've got ideacentre k320(lenovo) I don't know what my motherboard is since I don't know where to find it or what..... I bought it at best buy:

http://www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+Ideac...p;skuId=1339343

 

I really need this and can someone tell me what patch to install in iDeneb.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...