Jump to content

kernel panic when booting, see picture, please, thanks


tori1988
 Share

6 posts in this topic

Recommended Posts

Hello, I downloaded "Snow.Leopard.10.6.1-10.6.2.SSE2.SSE3.Intel.AMD" but I can't get it to work.

When I reboot at the end of the successful installation I get a kernel panic and if I try to boot as well.

 

See picture please, thanks!!!

 

 

post-699341-1291369683_thumb.jpg

 

 

SYSTEM:

 

Windows: Windows 7 Home Edition, Version 6.1.7600, , 64 Bit.

Internet Explorer: 8.0.7600.16385

Memory (RAM): 3840 MB

CPU Info: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+

CPU Speed: 3164,2 MHz

Sound Card: Speakers (High Definition Audio

Display Adapters: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 (Microsoft Corporation - WDDM) | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver

Monitors: 1x; Generic PnP Monitor |

Screen Resolution: 1280 X 1024 - 32 bit

Network: Network Present

Network Adapters: AVM FRITZ!WLAN USB Stick v1.1

CD / DVD Drives: E: ATAPI DVD A DH20A1P | F: HL-DT-STDVDRAM GSA-5163D

Ports: NOT Present LPT1

Mouse: 3 Button Wheel Mouse Present

Hard Disks: C: 48,7GB | D: 186,3GB

Hard Disks - Free: C: 35,1GB | D: 2,1GB

USB Controllers: 2 host controllers.

Firewire (1394): Not Detected

Manufacturer: American Megatrends Inc.

Product Make: To Be Filled By O.E.M.

AC Power Status: OnLine

BIOS Info: | |

Time Zone: W. Europe Standard Time

Battery: No Battery

Motherboard: ALiveNF6G-GLAN

 

Thanks in advance

Link to comment
Share on other sites

Hello, I downloaded "Snow.Leopard.10.6.1-10.6.2.SSE2.SSE3.Intel.AMD" but I can't get it to work.

When I reboot at the end of the successful installation I get a kernel panic and if I try to boot as well.

 

See picture please, thanks!!!

 

 

post-699341-1291369683_thumb.jpg

 

 

SYSTEM:

 

Windows: Windows 7 Home Edition, Version 6.1.7600, , 64 Bit.

Internet Explorer: 8.0.7600.16385

Memory (RAM): 3840 MB

CPU Info: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+

CPU Speed: 3164,2 MHz

Sound Card: Speakers (High Definition Audio

Display Adapters: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 (Microsoft Corporation - WDDM) | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver

Monitors: 1x; Generic PnP Monitor |

Screen Resolution: 1280 X 1024 - 32 bit

Network: Network Present

Network Adapters: AVM FRITZ!WLAN USB Stick v1.1

CD / DVD Drives: E: ATAPI DVD A DH20A1P | F: HL-DT-STDVDRAM GSA-5163D

Ports: NOT Present LPT1

Mouse: 3 Button Wheel Mouse Present

Hard Disks: C: 48,7GB | D: 186,3GB

Hard Disks - Free: C: 35,1GB | D: 2,1GB

USB Controllers: 2 host controllers.

Firewire (1394): Not Detected

Manufacturer: American Megatrends Inc.

Product Make: To Be Filled By O.E.M.

AC Power Status: OnLine

BIOS Info: | |

Time Zone: W. Europe Standard Time

Battery: No Battery

Motherboard: ALiveNF6G-GLAN

 

Thanks in advance

 

 

Hello, use this flag: -f -x -v GraphicsEnabler=NO mach_kernel arch=i386 cpus=1

 

and Look this: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=227592

 

Good Luck

Link to comment
Share on other sites

Hello, use this flag: -f -x -v GraphicsEnabler=NO mach_kernel arch=i386 cpus=1

 

Good Luck

 

 

 

Hi, thanks for that fast answer. I will try as soon as possible...could this be a solution or is it a trial and error thing cause, when I install mac os I can't boot windows and have to reinstall that again and so on so it's kind of time consuming to try this, then take an hour to install windows then reply if it works then install mac os to try the next command?!

 

but thanks, just asking :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Hi, thanks for that fast answer. I will try as soon as possible...could this be a solution or is it a trial and error thing cause, when I install mac os I can't boot windows and have to reinstall that again and so on so it's kind of time consuming to try this, then take an hour to install windows then reply if it works then install mac os to try the next command?!

 

but thanks, just asking :rolleyes:

 

 

AMD here : http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=227592

 

Dual Boot Win 7 x OS X Snow here: http://tonymacx86.blogspot.com/2009/11/dua...-os-x-snow.html

Link to comment
Share on other sites

I typed in what you said in your first post before I installed it and it worked. I could boot Leopard :P

The only thing is that graphics are kinda slow....In system information it shows Radeon 4580 (I'm not sure, it's similar)

I think I just need to install a special kext then it's use my onboard graphics chip...

I deleted Leopard for now because I couldn't get it to work in dual boot with windows 7 and I don't have a compatible WLAN-Stick for Mac OS

 

Maybe I'll try it again later...

 

Thanks for all your help :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...