Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
Spunky03

Dell M4500 Precision Mobile Workstation

2 posts in this topic

Recommended Posts

Have a D620 running tripple boot with XP, 7 and OSX 10.6.5.

 

I'm getting one of these to replace it at work and was wondering if anyone here has tried to install OSX on it or if i'm entering virgin territory.

 

Thanks for any help or direction.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i did try

Idened V1.3..

it installs perfectly without any problems but after installation i have tried all -v -x -f and -h (i guess i dont know what i am doing but) it always restarts and gives error.

I had put AHCI mode also but in vain. it has installed perfectly but fails to start, doesnt even stop to give an error as to why its restarting so i cant even troubleshoot.

I am trying Deneb v1.5 which is comptiable with M4400 laptop. here is a full youtube video to see DIY/walkthru.

 

 

Also according to OSx86 wiki

 

http://wiki.osx86project.org/wiki/index.ph...Precision_M4400

 

it says

Quote"Precision M4400

OSx 10.6.5 64bit.

Install Method : OS X Snow Leopard 10.6.3 Retail DVD + 10.6.5 combo update

Graphics card :NVidia Quadro FX 770M 512MB, 1920x1200. GraphicsEnabler

CPU : Intel C2D X9100 3,06Ghz. need NullCPUPowerManagment.kext

RAM : 4GB

Sound : IDT HDAudio 92xx. Not working yet.

Battery : work with VoodooBatery.kext

Keyboard : work corektly with.

SD Card reader : no working yet

WLAN Intel 5300 : no working yet

LAN Gigabit : work with Intel82566MM.kext

Bluetooth, Dell 370 : no working yet

Camera : work corektly, no need kext

Restar : work corectly

Shutdown, Sleep : not work

More soon "Quote

 

Google for what he says in the video and i shall help u next after i sucessfully install it on my m4500

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • here it is,
      https://drive.google.com/file/d/1_FwNFczk4CdIfiIQ-T1pX_LY1takRuny/view?usp=sharing
    • Baio77 per me ciò che hai scritto è abbastanza "arabo" non ho capito nulla... comunque mi sono rivolto prevalentemente a questo forum per sistemare delle cose che non funzionavano e molto gentilmente Gengik me le ha sistemate, facendo lui però... io ho solo capito che l'impostazione per la grafica non va messa perché crea fastidiosi sfarfallii all'interno delle applicazioni nonché al finder nella parte superiore a sinistra (se leggi i post precedenti trovi le descrizioni)... stop sono riuscito a risolvere solo questa cosa da me leggendo anche in altri forum  proverò il tuo config.plist pulito e farò sapere. Grazie dell'aiuto
    •   Thank you Baio77. Here is my CLOVER folder and the Hack info. 
            For Some Reason I can't upload my CLOVER folder. But here you can download...
      https://www.dropbox.com/s/vjprxs1idtj9pt7/CLOVER.zip?dl=0     Thank you again!!!   HackInfo_Report.zip
    • The brightness is NOT from Sierra, in my signature you find tools with which to give info on your system .....
      Post Hack Info and the clover folder ......
      Only in this way can I help you ......
    • Few more minutes to go before going live again with https://OSXLatitude.com
          So you can lock this topic again @Allan Hopefully for a bit longer than a couple of weeks this time hehe.


×