Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Problems with iBoot .. Help Please

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi All,


so i managed to install SL to my drive using [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url].. and in my efforts to get lan working i managed to break the OS.. trying to boot back in OSX with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] i keep getting the "You need to restart your computer"" error.. i restart and it just comes back to the same error time and time again..


any help would be much appreciated..

Share this post

Link to post
Share on other sites

use -v

see the error



use single user



mount -uw /

rm -rf /system/library/extensions/KEXTNAME.kext


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.