Jump to content

Problem with Chameleon


3Run
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi together

ich have a big problem with chameleon...

i´m an newby and not realy know how that all works..

 

My Computer:

 

Computer Typ: ACPI x64-based PC

CPU Typ : DualCore Intel Pentium E5400 ,2700MHz (13.5x200)

Motherboard : Intel Eaglelake G41

Graphics : Intel GMA X4500

BIOS Typ : AMI P01-A1

Sound : Realtek ALC662 @ Intel 82801 GB ICH7

Network : Realtek RTL8168D/8111D PCI-E Gigabit

 

Graphic, Sound, SATA Controller and Ethernet is Onboard

 

AHCI is not listed in my BIOS

 

I´ve installed Snow Leopard with EasyEFI v2.2, no problems

sound and ethernet works perfekt, but i have only resolution of 1280x1024x32 and can´t change it -.-

 

after i installed Chameleon v2.0 RC 5 EasyEdition, ethernet and my PS/2 mouse are deinstalled and my changes to 1920x1080 don´t work...-.-

ethernet and mouse works only with the EasyEFI loader, but i don´t want to use it everytime..

i not realy know how to use chameleon, so i need help from you with the resolution, ethernet and my PS/2 mouse please..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...