Jump to content

asus p5k pro black screen


maartez
 Share

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi Insanelymac,

 

i am attempting to do a clean install of 10.6.3 on a system with the p5k pro mobo.

I got quite far, but now there are strange things happening.

 

After installation i boot from disk via chameleon that came with myhack.

Right after the gray loading screen (if boot without flags), the screen becomes black and stays that way.

 

GraphicsEnabler=yes doesnt make a difference.

Other flags also do not...

 

i have nVidia GT8600 256mb

 

i made a DSDT.aml file in Windows and copied it to my real mac.. there i placed it on the thumbdrive containing the installer and myhack...

Now to get it into the root directory i should copy it there somehow, but i can not do this from the desktop offcourse :huh: so i went into Terminal at the install screen and copied it from thumb to hdd, but then i cannot modify permissions and owner because file system is in read-only mode.

 

What can i do to make this work?

 

I want to thank this forum for the information i already got from it.

In return i will write about my adventures in getting this to work.

 

Thanks!!

Link to comment
Share on other sites

Hi Insanelymac,

 

i am attempting to do a clean install of 10.6.3 on a system with the p5k pro mobo.

I got quite far, but now there are strange things happening.

 

After installation i boot from disk via chameleon that came with myhack.

Right after the gray loading screen (if boot without flags), the screen becomes black and stays that way.

 

GraphicsEnabler=yes doesnt make a difference.

Other flags also do not...

 

i have nVidia GT8600 256mb

 

i made a DSDT.aml file in Windows and copied it to my real mac.. there i placed it on the thumbdrive containing the installer and myhack...

Now to get it into the root directory i should copy it there somehow, but i can not do this from the desktop offcourse :) so i went into Terminal at the install screen and copied it from thumb to hdd, but then i cannot modify permissions and owner because file system is in read-only mode.

 

What can i do to make this work?

 

I want to thank this forum for the information i already got from it.

In return i will write about my adventures in getting this to work.

 

Thanks!!

 

 

Great! i managed to get into OSX in safe mode..

 

Now to get de dsdt stuff working...

 

is it true that when you have DSDTSE extract a DSDT file that you get a file specifically for your hardware? or do you have to type your hardware codes in there yourself?

 

Furthermore...

 

my systempreferences freeze the moment i open them.

itunes freezes.. everything is highly unstable..

 

what do? :) anyone?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...