Jump to content

Gigabyte GA-EP45T-UD3LR rev1.0 & MacOS 10.6.4 success


spawnocula
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Finally after numerous attempts at deciding on hardware and bootloader options, Ive got a working Mac Pro Clone. My specs:

 

Ga-EP45T-UD3LR (rev.1.0; Bios ver.F10) motherboard

 

Intel Core 2 Quad Q6600 rev c0 2.4 ghz

 

my old BFG 8800GT

 

Kingston hyperx DDR3 1066 8gig

 

Western Digital 750gig green Sata drive

 

Samsung sata dvdr/rw

 

Installed Kakewalk 2.2 using CD bootloader download with a purchased legit MacBox set containing SL 10.6.3...followed its info and voila a working machine...However sound did not initially work so I used apple's software update thinking it would correct it...it upgraded me to SL 10.6.4...but still no audio, until I found this awesome website: www.leopardkext.blogspot.com for kext drivers...here is direct link to

 

HD Audio drivers I used:

 

http://leopardkext.blogspot.com/search/lab...0audio%2010.6.4

 

I used the Kext Utility ver 2.4.2:

 

http://leopardkext.blogspot.com/2010/07/ke...ow-leopard.html

 

thx to all Forums such as these to help lads like me afford a system that wont cost me thousands that Apple charges. :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...