Jump to content

P4 w/ ATI Rad x600 Install


rufusatshinra
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

I have installed iAtkos 7 10.5.7 and tried to boot from hard-disk

 

Model: NEC i-select d 4620

CPU: Intel Pentium 4

Graphics card: 256MB ATI RADEON X600

Sound: Realtek High Definition Audio

Mobo: GA-8I915PM

 

Managed to install and start booting but kernel panic occurs at the line "Firewire unable to determine security-mode; defaulting to full-secure" and hangs...waiting for root device. Are any of these unsupported? Or are there specific patches I would need? I know the CPU requires the Voodoo kernel...maybe its the mobo thats the problem?

 

PLEASE HELP :whistle: thanks

 

Also will it boot be able to boot with 1GB of RAM? I know it might be slow, but as long as I know it boots I can get some more!

 

UPDATE: I have an actual Firewire port that I never use (and cannot disable in BIOS)...is this affecting installation? Also have DVD-R/W drive.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...