Jump to content

Dlink DWL-G122 Rev B on OSX Leopard


erichkooi
 Share

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi,

I have Fujitsu S7110 with DWL-G122 USB WiFi on Leopard which is running great.

Since yesterday, my DWL-G122 unable to scan any signals and it only shown "No Device!!!" in wireless utility program.

 

I formated and reinstall Leopard, it is still the same issue which the Wireless Utility shown "No Device!!!".

I tried most of the programs that for Rev C and Rev E but no luck so far.

 

I love the Mac OSX86 and I dont wish to change back Windows. I hope someone able to show me some light.

 

Eric

Link to comment
Share on other sites

Hi,

I have Fujitsu S7110 with DWL-G122 USB WiFi on Leopard which is running great.

Since yesterday, my DWL-G122 unable to scan any signals and it only shown "No Device!!!" in wireless utility program.

 

I formated and reinstall Leopard, it is still the same issue which the Wireless Utility shown "No Device!!!".

I tried most of the programs that for Rev C and Rev E but no luck so far.

 

I love the Mac OSX86 and I dont wish to change back Windows. I hope someone able to show me some light.

 

Eric

Try this http://kexts.com/downloads.php?do=file&id=506

My DWA-140 works fine.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...