Jump to content

Snow Leopard retail on p5ql\epu problem combo upgrade 10.6.4


peppe104
 Share

3 posts in this topic

Recommended Posts

hi,

 

i succesfully install snowleopard 10.6 retail ( i flash the specific bios v0408 and i set STORAGE to AHCI, acpi2.0 enabled and S3 only mode) following this guide http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=213336

 

and it works with ethernet (boot -x -v)

 

now i want upgrade it to 10.6.4

 

but when i reboot after installation of 10.6.4 i got blackscreen and the last screen berfore the black one is in this photo

webhi.jpg

 

what i've to do?

 

thanks to everyone

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
do this ,

 

clean install of snow leopard 10.6.3

update 10.6.4 wait dont reboot download sleepenablerkext and fakesmc(latest from netkas) and kext.com install it )

then reboot with -v -x mode and post it here if any problems

gud luc

 

thanks now i'm running 10.6.4 graphics disabler audio ok but i have some problems with my other data hard disk.... i've install ntfs 3g but mac os x can't mount the drive at startup and in utility disco says windows lvd partition not initialized

 

thanks to everyone i hope someone can help me :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...