Jump to content

E-SATA on Asus P5WD2, Help please!


iNoiZ
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi guys, new to the forums here. Just need a little help.

 

I've successfully build a Hackintosh since 10.5.4, I've used majority of distros out there, such as kalyway, ideneb, iatkos etc.

 

I have recently updated my Hackintosh to SnowLeopard 10.6.2 HAZARD.

 

I have almost everything working, system runs beautiful except my FireWire and External SATA port, can't seem to get those working, I was hoping if someone could shed some light on this.

 

My system is:

 

Asus P5WD2 Premium motherboard.

Intel® Pentium® Processor Extreme Edition 840 (2M Cache, 3.20 GHz, 800 MHz FSB)

4 GB of RAM

Nvidia GeForce 8800 GTX 768MB

 

Runining SnowLeopard 10.6.2

 

I have installed the AHCI and JMICRON drivers, but the Firewire and E-SATA just don't work.

In the System profiler Firewire says Maximum Speed up to 400MB but when I plug in a HDD through firewire nothing happens, same goes for e-sata when I plug it in nothing happens.

 

Can you guys please point me in the right direction as to what other drivers I need to intall or what can be done about this.

 

Thanks, in advance.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...