Jump to content

Sound Problem on SL 10.5 with VMware


0LeopardVM0
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi. I'm a new member just signed in. I installed Mac Snow Leopard 10.5.1 on my LG PC with VMware (using win 7 basically). And I manually updated itunes, QT on Mac Web Site (there is a problem with software updater). Everything worked fine, except the sound. It says it cannot detect any sound driver.

I tried installing SVGA 2, KEXT etc. and found lots of information from the internet (that's how i found this website).

But non of them worked in my computer (i might install it wrong but I read instruction and followed it).

 

Does anyone know how to share the sound driver with mac in VMware?

 

If not, Is there way to install it on my PC as one of computer OS like how I use windows? (actually i wanted to install in this way because I hate Windows...) [Or is there a way to install mac as a default OS?]

 

PLEASE HELP ME!!

 

 

P.S: my computer Properties

 

32 bit

Processor- Intel core 2, 2.4 GHZ.

Memory- 4GB RAM

The amount of my hard drive- total= 230GB, for mac= 80GB

Graphic- Nvidia GeForce 9800

Sound Card- Realtek High Definition Audio

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...